Illustratoren 2023

Autumn van Grol
“Hallo allemaal, mijn naam is Autumn en ik ben een illustrator/hobbyist. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, daar kan ik echt van genieten. Ik hou ervan om schattige dieren te tekenen en te knuffelen. In de toekomst zou ik graag veel mensen blij willen maken met mijn illustraties. Daarom heb ik ook een leuk ontwerp gemaakt voor de week van de lieve briefjes. Ik hoop dat voor iedereen die het kaartje ontvangt een glimlach op het gezicht verschijnt.”

Illustrator: Autumn van Grol

Janet Baas
Ik ben Janet. Ik werk met verstandelijk gehandicapte op een borg in Noord Groningen.
Een drukke baan. In de avonduren ben ik regelmatig bezig met collages maken,
als een Art Journal waarmee ik de dag verwerk.
Zo heb ik een prachtverzameling aan boeken met collages die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Dit ontwerp van het kaartje zijn twee bladzijdes uit een boek.

Over Janet Baas:

[Janet vertelt hier binnenkort iets over haar Lieve Briefje]

Nicole de Vries
“Nicole de Vries is een kunstenaar die zich steeds op nieuw laat uitdagen door spontane technieken. Dit combineert zij met figuratief werk. Ooit als etaleuse gestart en nu werkzaam als agogisch werker waar zij passie voor kunst deelt in workshops en de drijvende kracht is van het creatieve upcycle werkproject. Als illustrator krabbelt zij de kleine avonturen en zoekt nieuwe combinaties in technieken om sfeer en zeggingskracht te geven.”
wwww.nicoledevries.nl
Instagram: nicoledevriesart


Kim Elants
“In mijn eindexamenpakket had ik het vak tekenen en heb ik het plezier erin ontdekt. Daarna heb ik het tekenen en schilderen mezelf verder aangeleerd. Ik ben dus zogezegd autodidact. Ik werk graag met veel verschillende materialen zoals inkt, stift en vetkrijt. Mijn werk is altijd handgemaakt en heel divers. Ik teken graag dieren, bloemen, collages etcetera. Het motiveert erg als mensen blij worden van mijn tekeningen. Daarom past De Week van de Lieve Briefjes precies bij mij. Op Instagram @kimelants verzamel ik bijna alles wat ik maak. Op https:// kimelants.weebly.com vind je een selectie van mijn werk.”