Illustratoren 2024

Arjanne van Zwol

“Van kleins af aan houd ik van tekenen. Omdat ik mijn creatieve ei niet meer kwijt kon in mijn werk, heb ik onlangs het roer omgegooid. Nu ben ik freelancer op het gebied van gegevensinvoer en desktoppublishing/grafische vormgeving. Ook kreeg ik de smaak van het tekenen weer te pakken en ik maak graag natuurfoto’s. Die zijn vaak het uitgangspunt voor mijn illustraties. Ik heb al een paar keer overwogen mee te doen met de ontwerpwedstrijd van de Week van de Lieve Briefjes. Dit jaar deed ik het echt en tot mijn verrassing werd mijn ontwerp uitgekozen!

Website: https://acvanzwol.nl
Instagram: @arjanneznl


Cindy Heyden

Hoi, ik ben Cindy Heyden, getrouwd, moeder van een zoon van dertien en woon in het prachtige Drenthe. Als pedagogisch medewerker ben ik werkzaam in de verslavingszorg.  Naast dat ik graag wandel en lees, is tekenen mijn grootste hobby. Tekenen voor mijzelf, of voor een ander, ik word er blij van. Zittend achter mijn bureautje, bezaaid met tekenspulletjes en een kop thee, ontstaan de tekeningen.  Inspiratie krijg ik onder andere van de natuur, mijn zoon en de kinderen op mijn werk. Nu mijn ontwerp een lief briefje is geworden, hoop ik hier veel mensen blij mee te maken. Vind je het leuk om meer van mijn tekeningen te bekijken, kijk dan op Instagram @muistekent.

Pauline Neefs-Franke
Ik ben Pauline Neefs-Franke. Ik noem me ook wel De Versimpelaar. Moeilijke informatie maak ik graag makkelijker voor je. En leuker! Met simpele teksten en met tekeningen. Daarnaast geef ik trainingen Zakelijk Tekenen en illustreer ik kinderboeken.

Tekenen geeft me energie en maakt me blij. Ik hoop dat ik met mijn ontwerp voor het kaartje ook een glimlach op jouw gezicht kan toveren. 

Meer weten? Kijk op www.deversimpelaar.nl

Monique Duinstee

Creëren, dat is wat Monique het liefst doet. Ze heeft een professionele achtergrond als edelsmid en is autodidact in grafisch ontwerp, fotografie en schilderkunst 

Op dit moment ligt haar belangrijkste focus op digitale kunst en fotografie. Haar wens is om dit in de toekomst professioneel uit te breiden. 

Voortkomend uit deze artistieke bezigheden maakt Monique vaak gepersonaliseerde wenskaarten voor mensen die op dat moment de aandacht verdienen.

Iets persoonlijks maken en daarna een blij gezicht van de ontvanger, daar gaat het haar om. 

Met dit “lieve briefje” kan zij nog véél meer mensen blij maken, hoe mooi is dat!

https://www.instagram.com/duinsteegallery