2021

Wie verblijdt verpleeghuis, verzorgingstehuis of school met laatste Lieve briefjes?

Let op: er zijn nog Lieve briefjes over van onze Week van de Lieve Briefjes!

Breng jij nog een grote hoeveelheid kaartjes bij bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of school of heb je een ander goed idee voor de laatste kaartjes?

We kunnen helaas geen losse bestellingen meer versturen.

De kaartjes kunnen afgehaald worden in Groningen. Neem contact met ons op via info@weekvandelievebriefjes.nl

Voorraad te bestellen Lieve Briefjes bijna op!

Wie via deze website Lieve Briefjes wil bestellen, moet snel zijn. De voorraad raakt namelijk op. Mocht je achter het net vissen, kijk dan op één van de vele plekken waar de briefjes gewoon af te halen zijn. Je vindt de plekken hier op de website.

Simon bezorgt Lieve Briefjes bij klasgenootjes

Simon is in Almelo druk bezig “lieve briefjes” te bezorgen aan menig klasgenootje. De leraar vond het zo’n leuke actie dat hij een extra stapel heeft gevraagd en alle leerlingen een briefje thuis krijgen. De st. Franciscus en de st. Michael school in Groningen hebben ook briefjes bezorgd gekregen. De conciërge doet in elk tasje van een kind een lief briefje die ze dan weg kunnen geven. 

Burgemeester Koen Schuiling ontvangt eerste Lieve Briefje

Op vrijdag 15 januari kreeg burgemeester Koen Schuiling het eerste Lieve Briefje uitgereikt in het kader van de Week van de Lieve Briefjes. De burgemeester stak tijdens de lentelockdown van vorig jaar alle Groningers een hart onder de riem met een mooie brief. Voor de organisatoren van de Week aanleiding om juist hém het eerste Lieve Briefje te geven. De Lieve Briefjes-bode bracht het briefje langs bij de burgemeester, keurig op afstand natuurlijk;-)

(foto cktopfotografie)

Dichter Myron Hamming promoot Week van de Lieve Briefjes

Na zijn ‘Ode aan Groningen’ die viral ging op sociale media, is de Groninger dichter en spoken word-artiest Myron Hamming even in de ban geraakt van de Week van de Lieve Briefjes. De Week wordt gehouden van 16 t/m 22 januari en is bedoeld om iedereen op te roepen elkaar iets liefs te zeggen. Een welkom initiatief, zeker in de lockdown die net verlengd is. In dit filmpje brengt Myron Hamming een speciaal gedicht voor de Lieve Briefjes ten gehore en geeft hij zijn eerste Lieve briefje aan iemand cadeau op de markt in Groningen.

Winnaars ontwerpwedstrijd bekend

Opgelet: de winnaars van de ‘ontwerpwedstrijd’ voor de Lieve Briefjes zijn bekend!! Zoals jullie de afgelopen weken op de Facebookpagina hebben gezien, hebben we héél veel, prachtige ontwerpen binnengekregen. Geknutseld, geverfd, getekend… De jury kreeg het enorm lastig. En daarom hebben ze maar liefst vier winnaars uitgekozen! Namelijk Isabel Vaessen, Angélique Boter, Sanne Biesbroek en Natasja Venema. Je ziet hun winnende ontwerpen hieronder. Bekijk https://weekvandelievebriefjes.nl/illustratoren/ voor meer informatie over de ontwerpsters!