Ontwerpwedstrijd

Tekenaren, ontwerpers, illustratoren en creatievelingen: opgelet! Het is weer bijna zover: de Week van de Lieve Briefjes (13 t/m 19 januari 2024). Een week waarin wij iedereen oproepen iets liefs te schrijven voor een ander. En om een briefje te kunnen verspreiden, hebben we Lieve Briefjes nodig. Daar kunnen wij jouw hulp bij gebruiken! Maak jij het Lieve Briefje van 2024?

Wat is een Lief Briefje?

Een Lief Briefje is een ansichtkaart met op de voorkant een mooie illustratie en op de achterkant is er ruimte om een lieve boodschap te schrijven. Aan jou de vraag om deze mooie, lieve, indrukwekkende illustratie te maken. Leef je uit! Maar houd er rekening mee dat de illustratie op A6-formaat wordt gedrukt. Neem in je ontwerp ook een lieve tekst mee. Bijvoorbeeld: Een lief briefje, speciaal voor jou! De achterkant van de ansichtkaart wordt gemaakt door een professionele ontwerper.

Neem in je ontwerp of illustratie een lieve tekst mee:

Bijvoorbeeld; ‘Kijk eens, een lief briefje! Speciaal voor jou!’ 

Hoe doe je mee?

Stuur jouw ontwerp voor woensdag 8 november 2023 naar info@weekvandelievebriefjes.nl. Het ontwerp wordt gedrukt op een ansichtkaartje en moet voldoen aan de afmeting: 148 x 105 mm. Heb je ontwerp gemaakt met een kleurrijke achtergrond en aflopend beeld? Houd dan rekening met een extra afloop van 3 mm en lever een ontwerp aan van 152 x 111 mm. Ook is het belangrijk dat de resolutie van het ontwerp 300 DPI is. Wie weet wordt jouw ontwerp straks door heel Nederland verspreid! We maken de winnaars bekend op 15 november. Succes!

Door deel te nemen aan de ontwerpwedstrijd, ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Jouw ontwerp wordt gebruikt op de ansichtkaarten van de Week van de lieve briefjes, zonder vergoeding, maar we vermelden je naam op je kaartje, onze website en zetten daarbij een verwijzing naar je eigen website of social media;
  • Jouw ontwerp wordt gebruikt op de website en de social-mediakanalen van de Week van de lieve briefjes;
  • De winnaars van de wedstrijd worden bekend gemaakt op de website en de social-mediakanalen van de Week van de lieve briefjes;
  • De winnaars van de wedstrijd ontvangen ieder 100 ansichtkaarten met zijn/haar eigen winnende ontwerp.